Strategie is de basis voor digitale groei

Jouw uitdagingen

  • Je wil een strategisch marketing-of communicatieplan voor je bedrijf maar je weet niet waar je moet beginnen
  • Je wil een concreet stappenplan waarbij strategie en tactics hand in hand lopen
  • Je wil de juiste strategie vertalen binnen de verschillende departementen van je organisatie
  • Je wil verschillende processen binnen je bedrijf omschakelen van offline naar online

Onze belofte

Een uitstekende strategie opzetten met duidelijke en haalbare tactics. Om jouw bedrijf op korte en lange termijn succesvol te laten groeien. Kortom, wij maken jouw organisatie wendbaar in een digitale omgeving. 

Wij maken jouw strategie future-proof

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van strategische plannen. Als externe partij gebruiken we een helikopter view om jouw organisatie onder de loep te nemen.

Vertel jouw digitale uitdaging

Onze methode

Elk departement of individu staat op een ander punt in zijn strategische ontwikkeling. Daarom hanteren we in elke samenwerking een persoonlijke aanpak. Fundamentele processen moeten eerst op punt staan. Om nadien digitaal te versnellen. Dankzij de Walk-Run-Fly methode zetten wij jouw strategische basis goed. 

Heb je al een stevige basis ontwikkeld ? Dan kan je gerust instappen in de Run fase. Heb je graag een volledig groeitraject. Dan starten we best met de Walk fase. En stap voor stap ontwikkelen we een succesvolle strategie. 

Vraag hier vrijblijvend advies aan

Marketing

We maken een conversiegerichte strategie op. Met ambitieuze doelstellingen en uitvoerbare tactics. Overzichtelijk en concreet.

Communicatie

We vertalen structurele doelstellingen naar concrete acties. We optimaliseren jouw digitale communicatie. Heel eenvoudig in via een stappenplan op maat.

Transformatie

Omschakelen van offline naar online? Wij helpen jouw zaak vooruit. En bieden stapsgewijs strategisch advies aan. Verandering doorvoeren waren nog nooit zo gemakkelijk

Learning & development

Levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zijn cruciaal om bedrijfsdoelstellingen met succes te behalen. Wij maken voor uw zaak een plan op maat.

Een stappenplan van A tot Z

Fase 1

Intake gesprek

We starten met een kop koffie (of thee) en luisteren naar jouw uitdagingen. We bepalen enkele doelstellingen en maken ze realistisch en actiegericht.

Audit

Tijdens een doelgerichte analyse gaan we op zoek naar de valkuilen en kansen van jouw organisatie. Dankzij onze expertise met verschillende bedrijven maken we conversiegerichte adviezen op waar jij mee aan de slag kan.

Fase 2

Let’s play

Met een GAME aanpak zorgen we ervoor dat elke collega binnen jouw team betrokken is. En duidelijk weet waar we naartoe gaan. Zodat alle neuzen in dezelfde richting draaien.

Let’s create

Aan de hand van interactieve en gerichte workshops gaan wij een uitstekende strategie uittekenen, die binnen een strategisch kader valt. We overwegen alle relevante informatie die jouw zaak strategisch vooruit helpt. Denk maar aan strategische partners, media mix, …

Fase 3

Het plan

We zorgen voor een duidelijk en ambitieus plan uitgewerkt tot in de puntjes. Op dat moment hebben jullie een waardevolle strategie in handen waarmee je zowel op korte termijn als lange termijn de vruchten van plukt!

Roadmap

Elk plan komt samen met een roadmap. Hier staat elke stap in uitgelegd en leggen we links naar de concrete uitvoering ervan. Vanaf dit moment zijn jullie helemaal future-proof!

Vertrouw op Results and More

Met meer dan 17 jaar ervaring binnen de B2B en B2C sector weten wij bij Results and More als geen ander om strategie om te zetten naar haalbare tactics. Ontdek het lijstje van collega’s die jou al voor waren:

Orange logo - results and more
Kiyo logo

Vraag hier vrijblijvend advies aan