Strategisch communicatiebedrijf Results and More

“Het is eigenlijk heel simpel:
Results and More is ontstaan uit een passie voor digitalisering en ondernemerschap. Die drijfveer willen we graag overbrengen naar andere organisaties door hen te ondersteunen in hun digitale groei.”

-Eric Lippens

Wij helpen je zaak vooruit

Wij willen, net zoals jij, verbluffende resultaten boeken. Ongeacht jouw bedrijfsdoelstellingen.

Wij doen bedrijven groeien door in te zetten op digitalisatie en strategisch denken.

Met meer dan 17 jaar ervaring bij grote spelers zoals Samsung, Orange en BNP Paribas Fortis kennen wij de kneepjes van het marketing vak. Aan de hand van strategische audits en coaching trajecten gaan we opzoek naar de juiste vaardigheden en mindset om wendbaar te zijn in een digitale omgeving.

Positieve impact creëren

We zijn zeer conversie gericht met een sterke focus op digitale groei. Maar we worden pas écht enthousiast als we organisaties zien transformeren en mensen hun manier van werken aanpassen. Daarom is samenwerken zo belangrijk voor ons. Want in team ga je zoveel sneller vooruit.

Onze methode

Elk departement of individu staat op een ander punt in zijn strategische ontwikkeling. Daarom hanteren we in elke samenwerking een persoonlijke aanpak. Fundamentele processen moeten eerst op punt staan. Om nadien digitaal te versnellen. Dankzij de Walk-Run-Fly methode zetten wij jouw strategische basis goed. 

Heb je al een stevige basis ontwikkeld ? Dan kan je gerust instappen in de Run fase. Heb je graag een volledig groeitraject. Dan starten we best met de Walk fase. En samen onderzoeken we jouw digitale opportuniteiten. 

Workshops results and more

Ontmoet het team

Kom kennismaken. Wij staan voor je klaar.

Results and More bestaat uit een ijverig team van marketing en sales experten. Wij opereren graag als jouw strategische partner. Dankzij onze flexibiliteit en uitgebreid netwerk van partners en freelancers gaan we op zoek naar de beste digitale oplossing voor jou. 

We houden  van een no nonsense aanpak, maar dat wil niet zeggen dat we een team van grijze muizen zijn. Integendeel zelfs, we staan graag klaar voor een vlotte babbel of adviserend gesprek.

Eric Lippens | Results and More


ERIC LIPPENS

Resultaat Strateeg

& Gecertificeerd Coach


DJELAN BECKX

Business Developer


CHARLOTTE
DE BRAUWER

Content Marketeer


EMI CANINI

Social Media & Video Marketeer


JULIE GEURTS

SEA Specialist


KENDRA GUERRA

Digital Marketeer


STEVEN TROCH

Communicatie Expert


ZOE GIELEN

Digital Marketeer


Sollicitatie

Wil jij graag bij ons werken?

Solliciteer spontaan

Wil je graag samenwerken ?
Stuur ons een berichtje 

Contacteer ons

Portfolio

Orange logo - results and more
Fresenius Kabi logo
Gaverland
Orange logo - results and more
Kiyo logo
Syntra logo
Done by Friday
Intervest logo
Media markt logo
Telenet Business